Дома

Почитувани посетители.

   Со цел да ја заокружиме нашата понуда, и да бидеме во можност да одговориме на Вашите потреби, покрај нашиот широк асортиман на заштитна облека во нашиот програм ги воведовме и програмите на врвните Европски компании во областа на заштита при работа, за кои сме ексклузивни  застапници.
 

  

  • Колекција Синерга
  • Специјална намена
  • Посебна намена
  • Додатен програм

2

Synerga1

  

 ХТЗ Опрема со:

 Целосна опрема за заштита од паѓање:


 kratospocetna


 Заштитни обувки

giascopocetna

 

 Заштитни обувки


dijadorapocetna

Доколку Ви треба совет, или Ви треба стручна информација и помош при изборот, слободно обратете се за секаков вид на соработка.
Синерга ДООЕЛ.