Со појачан имиџ ефект кој ја нагласува индивидуалноста на корисникот базирана на нашиени џепови и можност за комбинација на бои на предвидени места на моделот, ALFA колекцијата е наменета за оние за кои со средно ниво на вложување сакаат да постигнат дополнителен впечаток при претставување на своето претпријатие на пазарот. Купувачот сам ги бира боите од палета на 15 бои и слободно да ги комбинира на предвидените места на моделот.

 

За нас

 "СИНЕРГА" ДООЕЛ - Струга е основана во 2007 г. како фирма ќерка на фирмата "ХОРВАТ" ДОО – Загреб, основана во 1990г која зазема централно место на Хрватскиот пазар за ХТЗ опрема.

Контакт

Мобилен телефон:   +389 75 444 797
 Телефон:  +389 46 781 330
 E-Mail Адреса: komercija@sinerga.com.mk

Локација - Струга

Индустриска зона Плитишта бб, 6330 Струга

Локација - Скопје

ул. Јужноморавски Бригади бр.28 б, Скопје 1000