Transforma

  Веруваме дека со колекцијата TRANSFORMA исполнавме многу прецизни побарувања и очекувања кои се поставија пред нас како предизвик за стварање на уште подобра работна облека. Големата можност на избор и флексибилност ви гарантираат комбинација од неколку стотиниврсти на облека и воедно ве прават оригинални и посебни.
Со иновативните решенија како што се растегливи трегери, растегливи плетива, флексибилен грб, појачувања од Cordura® со полиуретански уметоци, успешно ги решивме многубројните проблеми поврзани со носење и користење на работната облека. Сигурни сме декаколекцијата TRANSFORMA со својата практичност, комфор, сигурност и долг век на траење ќе ја добие вашата доверба.

За нас

 "СИНЕРГА" ДООЕЛ - Струга е основана во 2007 г. како фирма ќерка на фирмата "ХОРВАТ" ДОО – Загреб, основана во 1990г која зазема централно место на Хрватскиот пазар за ХТЗ опрема.

Контакт

Мобилен телефон:   +389 75 444 797
 Телефон:  +389 46 781 330
 E-Mail Адреса: komercija@sinerga.com.mk

Локација - Струга

Индустриска зона Плитишта бб, 6330 Струга

Локација - Скопје

ул. Јужноморавски Бригади бр.28 б, Скопје 1000